Thema 2018

Maak mij, HEER, met uw wegen vertrouwd, leer mij uw paden te gaan.

Wijs mij de weg van uw waarheid en onderricht mij,

want u bent de God die mij redt, op u blijf ik hopen, elke dag weer.

 

Psalm 25: 4-5

Tieners (12 t/m 18 jaar)

Op vrijdagavond komen we als tieners uit de kerk bij elkaar in ons eigen jeugdhonk. We beginnen de avond met elkaar bijpraten over wat ons bezighoudt. Maar het belangrijkste onderdeel van de avond is dat we met elkaar willen ontdekken wat het (praktisch) betekent om Jezus te volgen.

Tieners Fiets Kampeer Weekend

Onze tienerleiders bereiden bijbelstudies en thema-avonden voor, waarbij volop ruimte is voor vragen, discussie en het delen van ervaringen. Maar elke keer pakken we de bijbel erbij om te kijken wat God zelf zegt.

Daarnaast is er twee keer per maand een avond om gewoon gezellig tijd met elkaar door te brengen. De ene keer organiseren we als tieners zelf iets (poolen, chocolade-fondue, filmnacht, voorbereiden van een jeugddienst, of het jeugdhonk pimpen) en de andere keer spreken we bij iemand thuis af om een beetje te kletsen en een film te kijken. Dit noemen we 'inloop'.Tieners groepsfoto

Ben jij ook tussen de 12 en 18 jaar en wil je samen met ons groeien in geloof? Kom dan eens langs! Je kunt ook alvast kennismaken via onze Facebookpagina.

Jongvolwassenen (18+)

Voor de jongvolwassenen is er elke twee weken een avond bij iemand thuis. Op deze avonden willen we elkaar uitdagen en stimuleren om te groeien in onze persoonlijke relatie met Jezus. Kijk voor meer informatie bij 'KRINGEN'.