Gavencursus NETWERK
en de Kerk van de Nazarener

Netwerk is een gavencursus, het brengt niet alleen de kwaliteiten van alle deelnemers in beeld, maar helpt ook te ontdekken welke passie God mensen heeft gegeven en welke geestelijke gaven zij van God hebben gekregen.

Het Werkboekje

Behalve een leidraad voor de hele cursus staan er ook veel oefeningen in om uw eigen gaven, passie en stijl te vinden.

De antwoorden op veel van de vragen en de resultaten van de opdrachten zijn niet alleen gericht op een mogelijke taak in de kerk maar veel meer een ontdekkingstocht in uzelf die ook in het dagelijks leven van veel waarde kunnen zijn.

Daarom wordt dit boekje dus uw persoonlijk eigendom. Een boekje om nog eens door te nemen als u denkt dat u bent veranderd of om nog eens na te lezen waarom u bijvoorbeeld die passie heeft.

Netwerk en onze kerk

Binnen de kerkenraad is een lange tijd gewerkt om onze organisatie klaar te maken voor de groei van bezoekers. Het is geen totaal andere organisatie maar een betere verdeling van werk en verantwoordelijkheid. Hierdoor zullen er meer mogelijkheden zijn om te dienen op een manier die bij u past.

Netwerk helpt u en ons een plek te vinden waar u met plezier naar toe gaat door uw passie, stijl en gaven te gebruiken op een plaats die bij u past.

Concept van nieuwe structuur

Op 27 augustus heeft de kerkenraad de nieuwe organisatie structuur goedgekeurd en kunnen we beginnen met het invullen van de diverse functies. Uitkomsten van de Netwerk cursussen maken het mogelijk een goede plek voor een ieder van u te vinden. Aan u dan de keuze of u in die funtie of taak wilt dienen.

Eerst volgende cursus

De cursus zal in 3 avonden worden gegeven, om de week 1 avond. Tijdens de inschrijving zullen we samen met de cursisten bepalen wat de beste avond is voor iedereen. In de tussenliggende week kunt u de stof nog eens goed doornemen en vooral nadenken over hetgeen is besproken. Gun uzelf  die tijd van bezinning.

netwerk handboek

Gavencursus Netwerk

De juiste mensen, op de juiste plaats, om de juiste redenen, op de juiste tijd.