Thema 2018

Maak mij, HEER, met uw wegen vertrouwd, leer mij uw paden te gaan.

Wijs mij de weg van uw waarheid en onderricht mij,

want u bent de God die mij redt, op u blijf ik hopen, elke dag weer.

 

Psalm 25: 4-5

 

Wie zijn Daniël en Clementine?

Daniël is opgegroeid in Zandvoort en heeft twee jongere broers en twee jongere zussen. Daniël heeft onder andere zijn opleiding aan de Nederlandse Politie Academie afgerond en werkt inmiddels ruim 17 jaar bij de politie waarvan de laatste 10 jaar als leidinggevende bij de recherche. Daarnaast is hij opgeleid als coach.

Clementine heeft een oudere broer en een zus en is opgegroeid in Haarlem. Na tien jaar bij hetLeger des Heils gewerkt te hebben is ze als interim-pastor begonnen per 1 maart jl.

Daniël en Clementine zijn in 2007 getrouwd en zijn de trotse ouders van twee jongens, David (8 jaar) en Joshua (4 jaar). In 2009 zijn ze samen begonnen met een deeltijd theologie studie aan de Christelijke Hogeschool Ede, namelijk de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk, welke ze allebei in 2015 hebben mogen afronden. In deze periode kregen zij de roeping om samen voorganger te worden van een gemeente. Na de studie zijn ze begonnen om de studievakken van de Nazarener opleiding te gaan volgen. Deze hopen ze in de komende jaren af te ronden.

CenDenkids20171002

Als gezin houden ze onder andere van museumbezoek en wandelen in de bossen. Frankrijk is hun favoriete vakantieland. Daniël is momenteel druk met zijn werk bij de politie en het werken in de kerk, onder andere de kerkenraad, samenkomstteam, visieteam en het Netwerkteam. Clementine is, naast haar taken als pastor, bezig met onder meer haar functie als muziekleider, kinderwerk en het samenkomstteam. Allebei hebben ze een passie voor mensen, voor Jezus en voor die onderlinge relatie. Hun persoonlijke relatie met Jezus en hun geloof in God als vaste Burcht, heeft de roeping, die door anderen is bevestigd, sterker gemaakt. Ze weten zich als echtpaar complementair aan elkaar. 

Zowel Daniel als Clementine zijn aangesteld voor 50%. 

Tot slot: Daniël en Clementine zien zoveel mooie dingen gebeuren in de gemeente. Ze genieten van het werk en van de ontmoetingen met mensen. Ze zien uit naar een mooie en gezegende tijd met de gemeente.