Thema 2018

Maak mij, HEER, met uw wegen vertrouwd, leer mij uw paden te gaan.

Wijs mij de weg van uw waarheid en onderricht mij,

want u bent de God die mij redt, op u blijf ik hopen, elke dag weer.

 

Psalm 25: 4-5

Als gemeente zijn we gezegend met een groot aantal jeugdigen in ons midden. Maar ook de minder jeugdigen zijn goed vertegenwoordigd en daar zijn we zeer dankbaar voor! Hier leest u meer over onze senioren-ochtenden.

Maandelijks  komen we als ouderen bijeen om elkaar te ontmoeten en samen familienieuwtjes uit te wisselen, met elkaar bij piano of orgel  (oudere)  liederen te zingen, voor elkaar te bidden en met elkaar een beijbelgedeelte te overdenken.  

De ochtenden vinden altijd plaats op de tweede  donderdag van de maand van 10.30 uur tot 13.00 uur. De organisatie beperkt zich tot het reserveren van de ruimte, het verstrekken van koffie of thee en een broodje.

Senioren-pastor Ruud Blom is tijdens de bijeenkomsten aanwezig voor informatie, advies of  een persoonlijk gesprek. 

 We genieten enorm van dit onderlinge contact en iedereen is van harte welkom om bij ons aan te schuiven (ook als u nog geen senior bent)!

Er is ook een seniorenkring, deze komt ook maandelijks bijeen in de kerk op de laatste vrijdag van de maand van 10.30 uur tot 12.00 uur. 

De data van de seniorenochtenden zijn te vinden in de agenda op deze website. Meer informatie kunt u ook verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..